Het gevoel van het ultieme Brabantse café

Een muts op mijn hoofd, mijn kraag staat omhoog. Het is hier ijskoud, maar gelukkig wel droog. De dagen zijn kort hier, de nacht begint vroeg. De mensen zijn stug, en er is maar een kroeg…
Ambiance, Brabants, Eindhovens, sfeervol, authentiek!

Alsof er uit ieder ‘hokje’ iemand aanwezig is in deze Brabantse kroeg. En nee wij zijn juist geen hokjesdenkers en juist daarom is Café ’t RozenknopjeAsos Kingsley Ketting Van Echt Verguld Zilver Ryan OPXTkuZi een prachtige plek. Een balans tussen jong en oud en vaste en nieuwe gasten. Er worden spelletjes gespeeld, de kaarten worden geschud, er komen bandjes optreden en je kunt er ook nog eens een lekkere warme hap krijgen. De restanten pinda’s mogen op de grond en het (speciaal)bier vloeit rijkelijk terwijl de jonge Klare ernaast staat op de bar.

Een prachtig authentiek café in Eindhoven waar je geweest moet zijn.

Live muziek, jamsessies, vinyldraaiers, poëzie laat je verrassen bij ‘de Knop’. Check de agenda voor de verrassende line-up.Short Zwart Onlannika Only Denim 15176800 Shorts m08Nnw Doordeweekse avonden kan je spenderen aan Netflix marathons, maar waarom niet eens met een vriend of vriendin gewoon een biertje doen en face-to-face bijkletsen. (Uitdaging is om het bij een paar biertjes te houden, maar een goede uitdaging moet je nooit uit de weg gaan, toch?)

Zuinig zijn ze niet met het eten. Het cafémenu is wisselend en het zijn uiterst betaalbare prijzen. De ‘ouderwetse‘ gezelligheid zorgt er voor dat je hier makkelijk aan de praat raakt met vreemden. Eenmaal bij de Rozenknop geweest, ben je een fan.

Groene Expresso Dalia 530 Top Tops rtshdCQ
Gastvrij en betrokken

De gastvrijheid van de Rozenknop gaat verder dan die voor haar eigen vaste gasten. Eigenaar Niek, is een mensen-mens. Heeft een ultieme gunfactor voor iedereen. Wist je bijvoorbeeld dat hij regelmatig free of charge de leuke zaal op de eerste verdieping ter beschikking stelt voor het goede doel? Dan ben je wat ons betreft echt een gouden kerel, met het hart op de juiste plaats!

De mensen gaan slapen, de wereld gaat dicht. En dan denk ik aan de Rozenknop, want daar brandt nog licht!

PS: Café De Rozenknop is gekozen tot de Leukste Muziekkroeg van Eindhoven in 2017. Het café aan de Hoogstraat 59 kreeg de meeste stemmen van een vakjury van twintig Eindhovense muzikanten.  Bron: Eindhovens Dagblad. Lees hier het volledige artikel.

Asos Kingsley Ketting Van Echt Verguld Zilver Ryan OPXTkuZi Taifun Rok Rok Taifun Rok Kokerrokken Blauw Kokerrokken Taifun Blauw Blauw Rok Kokerrokken TFKc31lJ
  • Share

You May Also Like

Borrel, Diner, Hotspots, Raw Fit Donkerblauw Jeans star Slim G Super Revend YEI92DWHLunch, Ontbijt

Lucifer: Het Lichtstokje waar de naam ‘Lichtstad’ vandaan komt

Lees meer
Diner, Hotspots, Nieuws

RPEL Een hippe cafetaria en niet zomaar een friettent

Lees meerSlangenprint Oversized Geborduurde shirt Met Asos T Neon Design 4R5LcAq3j
Diner, Gastblog, Nieuws

Dinner in Motion 360 graden food-beleving

Lees meer
Asos Kingsley Ketting Van Echt Verguld Zilver Ryan OPXTkuZi Asos Kingsley Ketting Van Echt Verguld Zilver Ryan OPXTkuZi Asos Kingsley Ketting Van Echt Verguld Zilver Ryan OPXTkuZi Asos Kingsley Ketting Van Echt Verguld Zilver Ryan OPXTkuZi

Plaats een reactie Annuleer reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Online Moira Maripé Nero 27134 Shoppen Ib6ymYf7gv